Mad ud af huset 2017

Hotel Gjerrild Kro, mad ud af huset, fest, fejring

Praktisk information:
Mad ud af huset leveres på Djursland, dog med minimum 10 couverter.

  • Arrangeres for 10 – 1000 personer – også total arrangementer!
  • Gratis levering indenfor en radius på 25 km.
  • Frit leveret ved ordre over 300,00.
  • Emballage-afgift kr. 25,00.
  • Betaling netto kontant ved aflevering af rengjort emballage.
  • Afhentning af brugt og rengjort emballage kr. 100,00.

Det med småt:

Deres garanti - vores sikkerhed: Ved bestillinger af fester/mad ud af huset opkræves der et depositum på 3000 kr., som ved afbestilling senest 3 mdr. før afholdelse refunderes og ved afholdelse af arrangement bliver de naturligvis fratrukket det samlede beløb.

  • Ring og få et uforpligtende tilbud med fast pris på tlf. 86 38 40 20 eller send en e-mail til: info@gjerrild-kro.dk

Herunder finder du følgende information:

  • Sammensæt selv menuen til festen:
  • Supper (1-6)
  • For- og mellemretter (7-15)
  • Hovedretter (16-29)
  • Desserter (30-35)
  • Natmad (36-39)
  • Frokostretter (40-46)
  • Forårs menu
  • 5 forslag til buffet
  • Diverse

Tilbud i 2017

Sammensæt selv menuen til festen

Supper

1.   Klar suppe med boller og flütes……………………………………. 69.-

2.   Legeret aspargessuppe med boller og flütes………………….. 69.-

3.   Kartoffel/porresuppe med brødcrottons………………………. 69.-

4.    Løgsuppe med ostegratineret brød……………………………….69.-

5.   Italiensk  Ministrone…………………………………………………….69.-

6.   Mulligatawny suppe (Carry)………………………………………… 69.-

 

For- og mellemretter

7.   2 tarteletter med høns i asparges……………………………….….69.-

8.   Muslingeskal med høns og asparges……………………………. 69.-

9.   Hjemmelavet hønsesalat med flutes…………………………….. 69.-

10. Indbagt laks med flødestuvet spinat…………………………….. 69.-

11. Muslingeskal med dampet fisk, garneret med rejer

og caviar………………………………………………………………………… 79.-

12. Lakseroulade med krebs og flütes……………………………….. 79.-

13. Rejecocktail med dressing apart og flütes…………………….. 79.-

14. Fersk røget laks svøbt om melon med flütes…………………. 79.-

15.  Stjerneskud……………………………………………………………….. 89.-

 

Hovedretter

16. Helstegt svinekam med hvide kartofler, rødkål,

Pariserkartofler, surt og sødt-,1/2 æble……………………………..  149.-

17. Gammeldaws flæskesteg med hvide kartofler, rødkål,

Pariserkartofler, surt og sødt, 1/2 æble………………………………. 149.-

18. Svinekam stegt som vildt med hvide kartofler, 1/2 æble,

fuglereder med waldorfsalat, bønner, surt og sødt………………. 159.-

19. Sprængt svinekam med årstidens grøntsager,

hvide kartofler og dildsauce……………………………………………….. 149.-

20. Lun glaseret skinke med salat, tomat og

flødekartofler…………………………………………………………………….. 131.-

21. Gammeldaws kalvesteg med årstidens grøntsager,

surt, sødt, hvide kartofler og skysauce………………………………….. 169.-

22. Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, pære,

fuglereder med waldorfsalat, bønner, surt og sødt…………………. 179.-

23. Gammeldaws oksesteg med årstidens grøntsager,

glaserede løg, surt, sødt og hvide kartofler…………………………….. 169.-

24. Kalvefilet med kartoffelkage, pastasalat, 1/1 tomat

og Choronsauce…………………………………………………………………… 179.-

25. Helstegt oksemørbrad med bagte peberfrugter, sauteret rødløg,

salat, krydderkartofler og pebersauce …………………………………… 229.-

26. 1/1 Poussin med smørstegte kartofler, vildtsalat,

spinatterrin og skysauce ……………………………………………………….. 179.-

27. Gammeldaws andesteg med rødkål, brunede og

hvide kartofler, franske kartofler, surt og sødt………………………….. 159.-

28. Krondyrryg m/ brunede & hvide kartofler, pære,

fuglereder m/waldorfsalat, bønner surt & sødt…………………………. 209.-

29. Krondyrkølle m/ brunede & hvide kartofler, pære,
bønner, fuglereder m/ waldorfsalat surt & sødt…………………………189.-

 

Desserter

30. Diverse fromager / fløderande med tilbehør………………………… 63.-

31. Rubinsteinkage………………………………………………………………….. 69.-

32. Karamelrand med pære og cognaccreme……………………………… 69.-

33. Islagkage………………………………………………………………………….. 60.-

34. Kejserinde-ris med abrikossauce………………………………………… 73.-

35. Nøddetærte m / frugt & is………………………………………………….. 79.-

 

Natmad

36. Diverse supper efter eget ønske………………………………………….. 69.-

37. Italiensk pølse- og ostebord (med 8 ting)

samt brød & smør………………………………………………………………. 89.-

38. Pålægsbord med lun leverpostej, brie, druer,

brød & smør………………………………………………………………………. 89.-

39.  Frikadeller med kold kartoffelsalat… ………………………………… 67.-

 

Frokostretter

40. Forloren skildpadde……………………………………………………….. 129.-

41. Skipperlabskous……………………………………………………………… 129.-

42. Vildtragout…………………………………………………………………….. 129.-

43. Gule ærter……………………………………………………………………… 129.-

44. Beuf Lindstrøm……………………………………………………………… 129.-

45. Karbonader m/stuvet ærter og gulerødder……………………….. 129.-

46. Dansk beuf……………………………………………………………………. 129.-

 

(Priserne er gældende pr. 01.01.2017 ret til ændringer forbeholdes)

Forårs Menu
(leveres ud af huset)

Forret:

Røget dyrekølle med flødepeberrod, pesto &
flütes.

Hovedret:

Gammeldaws oksesteg med gl. løg,
gulerødder, surt og sødt.
Hvide kartofler & sovs.

Dessert:

Hjemmebagt chokoladekage med is & frugt.

Kr. 168,- pr. couvert

(min. 10)


Vi har sammensat 5 forslag til buffet:

Kromandens Tapasbuffet
Lakseroulade m/ lime & rogn.
Kæmperejer m/ sur-sød sauce.
Hellefisk på salat m/ mild karrydressing.
Kartoffelbåd m/røget dyrekølle & flødepeberrod.
Landskinke på melon.
Lun frikadellespyd.
Lun marineret kyllingespyd.
Lun baconpølse.
Ost & druer.
En lille kage.
10 små lækre varme og kolde ting efter kroens valg…………………….kr. 180,- pr. pers. (245,- på kroen)

Krokonens hygge menu:
Pandestegt petitfilet med remoulade og citron.
Lun laksetærte med salat & dressing.
Kyllingebryst i druesauce.
Bresaola med røræg og spinat.
Gammeldaws frugtsalat……………………………………………………………kr. 208,- pr. pers. (278,- på kroen)

De unges foretrukne:
Tunmousse med div.
Pandestegt petitfilet med remoulade og citron.
Rosa stegt culottesteg med salat.
Små frikadeller og hjemmelavet kartoffelsalat.
Chokoladekage og is…………………………………………………………………kr. 198,- pr. pers. (263,- på kroen)

Festmenu 1:
Kold dampet laks med rejer og asparges.
Rejemousse med skaldyr og citron.
Røget dyrekølle med røræg.
Kalvefilet med salat og flødekartofler.
Frugttærte med creme fraiche……………………………………………………kr. 258,- pr. pers. (323,- på kroen)

Festmenu 2:
Fiskeanretning med tunmousse, rejer, citron og dressing.
Varm røget laks med rygeostecreme.
Chili/ vanilje marineret skinke med salat og flødekartofler.
2 tarteletter med høns i asp.
Gammeldaws æblekage med makron og flødeskum……………………..kr. 218,- pr. pers. (283,- på kroen)

Tillæg for brød & smør……………………………………………………………….kr. 20,- pr. pers.

Ønskes ovennævnte afholdt på kroen tilkommer der et tillæg til borddækning… kr. 45,- pr. pers.

Diverse:
Smørrebrød……………………………………………………………………………….kr. 29,-
Snitter……………………………………………………………………………………….kr. 22,-
Håndmadder……………………………………………………………………………..kr. 26,-
Sandwich…………………………………………………………………………………..kr. 22,-
Jægerpakke (3 x 1/2 + 1/2 med ost)………………………………………………kr. 58,-