Oplevelser på Djursland

På Hotel Gjerrild Kro er vi meget glade for vores placering på Danmarks næsetip, Djursland. Med havet på den ene side, skoven på den anden og kort afstand til en række forskellige kulturinstitutioner og forlystelsesparker har vi nemlig mulighed for at tilbyde aktiviteter, der passer til enhver.

Holder du af natur og gode vandreture, så er Djurslands kyst og Nationalparken ved Mols Bjerge helt sikkert noget for dig. Du kan også hoppe på cyklen og opleve Djursland langs de nedlagte jernbanestrækninger. Er du mere til kunst og kultur, så byder Djursland også på en bred palette af museumsoplevelser. På de gamle slotte kan du opleve gammel herregårdskultur og på AROS kan du opleve moderne kunst. Har du hele familien med, så er der også masser af aktiviteter for børn i alle aldre. De børnevenlige strande giver altid anledning til en dukkert, og hvis der skal mere action til, så kan I få et sus i maven, når i prøver de store rutsjebaner i Djurs Sommerland.

På VisitDjurslands hjemmeside kan du læse mere om, hvad Djursland har at byde på og se alle kommende begivenheder. Du finder hjemmesiden her.

Du kan også finde en oplevelsesguide HER