Kære gæst

Vi har lavet en festmappe, hvor vi har samlet vores forskellige tilbud og muligheder samt alle de praktiske oplysninger om vine, farver, musik m.m. for at skabe en ide til, hvordan du kan afholde dit arrangement på Hotel Gjerrild Kro. Det gælder lige fra den helt store familiefest til en lettere reception/ kom-sammen dag. Tag endelig børnene med. Vi har indendørs legobord, samt udendørs legeplads bag ved kroen. Efter en god middag kan gæsterne strække benene og gå en tur ned til søen, hvor det også er muligt at følge stisystemet rundt om søerne og komme tæt på Sostrup Slot og Kloster.

 Med venlig hilsen

Helle og Hilding

På Gjerrild Kro er maden go’…

Se vores festmappe herunder eller ring og få tilsendt vores festmappe og diverse forslag til arrangementer. Vi skræddersyer gerne dit arrangement i samarbejde med dig og du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.
Ring til os på tlf. 86 38 40 20 eller send os en mail: info@gjerrild-kro.dk

Hotel Gjerrild Kro, fest, menu, sammensæt selv,     Hotel Gjerrild Kro, fest, borddækning      Hotel Gjerrild Kro, fest, menu, buffet,

Det med småt:
Deres garanti - vores sikkerhed: Ved bestillinger af fester/mad ud af huset opkræves der et depositum på 3000 kr., som ved afbestilling senest 3 mdr. før afholdelse refunderes og ved afholdelse af arrangement bliver de naturligvis fratrukket det samlede beløb.

Hold fest til fast pris:

  • Der stilles et værelse til rådighed for værtsparret uden beregning, ved minimum 25 gæster.
  • Et festarrangement er normalt af 8 timers varighed, såfremt festen strækker sig ud over de 8 timer, faktureres der kr. 325,- pr. time pr. tjener.
  • Har man musiker med bliver de tilbudt mad og drikke u/b.
  • Blomster er inkl. i couvertprisen.

Vi kan tilbyde Deres gæster overnatning i det omfang vi har ledigt:

  • Enkeltværelse med morgencomplet kr. 600,-
  • Dobbeltværelse med morgencomplet kr. 700,-
  • Opredning med morgencomplet kr. 150,-

Vi tænker selvfølgelig også på børnene:

  • Børn 0-3 år 100 kr. inkl. drikkevarer.
  • Børn 3-12 år 1/2 couvertpris.

Diverse: 

  • Ønsker De selv at medbringe kage m.m. til kaffen er det u/b.
  • Tilkøb af 5 slags spiritus 100,- pr. person.
  • Couvertantal kan afbestilles indtil dagen før ellers faktureres der for det bestilte antal personer.
  • Ønsker man at vi lægger bordkort på, bedes de pakkes i rækkefølge efter bordplanen.

Herunder kan du finde følgende information:  

  • Menuforslag 1-12: De Traditionelle
  • 30 års jubilæums tilbud 2017
  • Den Klassiske Festmenu 2017
  • Den gode festmenu 2017
  • Den super festlige 5 retters 2017
  • Seniorfesttilbud i 2017
  • Konfirmationsmenu 2017
  • Sammensæt selv menuen 2017
  • 5 forslag til buffet
  • Vine og velkomstdrinks
  • Duge og servietter
  • Bordopstillinger
  • Huskeliste
  • Musik
  • Rammen om deres kursus 2017

 

    Menuforslag 1-12: De Traditionelle                          


1)

Klar suppe med boller

Sprængt svinekam med gemüse

Is med frugter


2) 

Tarteletter med høns

Gammeldaws oksesteg

Pære Belle Helene


3)

Rejecocktail med flütes

Culottesteg med gemüse

Chokoladeskal med fromage


4) 

Lakseruller med asparges

Rødvinsmarineret nakkefilet

Islagkage


5)

Aspargessuppe med flütes

Lammekølle med surt og sødt

Mandelfløderand


6) 

Dampet fisk i limesauce

Farseret kalkun

Vingelé med creme


7)

Landskinke med flødestuvet spinat

Helstegt oksehøjreb

Triffli


8)  

Gravad laks med dressing

Svinekam, stegt som vildt

Fløderand


9)

Hummersuppe med flütes

Hamburgerryg med gemüse

Rubinsteinkage


10)  

Muslingeskal med diverse fyld

Sprængt nakkekam

Frugttærte med creme fraiche


11)

Ananas med hønsesalat

Gammeldaws kalvesteg

Kejserinde-ris med abrikossauce


12) 

2 tarteletter med skinke og ærter

Helstegt svinekam

Karamelrand med cognac-creme

DSC_4195

30 års jubilæums tilbud 2017

Velkomstdrink:
Asti Spumante m/ snacks.

Anrettet som buffet:
Tapas buffet m/ fisk, skaldyr & salater.

Hovedretter:
Vildtgryde.
Chili/ vanilje marineret skinke.
Helstegt oksemørbrad.
Kyllingebryst i druesauce.
Stort salatbord.
Krydderkartofler.
Kartoffelkage.
Choron sauce & svampesauce.

Desserter:
Kage.
Fromage.
Creme brule’.
Rørt is.
Frugter.
Chokolademousse.

Jubilæums vincouvert
ad libitum:
Riesling, Rose, Ripasso.
Dessertvin.

Kaffe/ te & chokolade/ konfekt.
1 Cognac el. likør.
5 slags spiritus.
øl, vand & vin.

Natmad:
Italiensk pølsebord, Kartoffel/ porresuppe
eller
Croissant med hønsesalat.

Kr. 898,- pr. couvert (ved min. 10 pers.)

11011827_1126925827324773_6435845979758868126_n

Den Klassiske Festmenu 2017

Velkomstdrink:
Aperitif Asti med hyldeblomst & snacks.

Forretter:
Kold dampet pighvarfilet m/sauce verte brød & smør.
Muslingeskal med høns og asparges.
På melon Parmaskinke med flødepeberrod & flütes.
Dampet Hellefisk m/ mild karrydressing og brød.

Hovedretter:
Gammeldags flæskesteg med 1/2 æble, svesker, rødkål,
franske kartofler, surt og sødt, brunede kartofler, hvide kartofler,
& skysauce.
Kalvesteg med glaserede løg, gulerødder, surt og sødt,
hvide kartofler & sauce.
Sprængt oksebryst med grøntsager, hvide kartofler &
sur-sød sauce.

Desserter:
Romfromage med kirsebærsauce.
Hjemmelavet isrand med lun jordbærsauce.
skovbærtrifli med tobleronecrunch.

Vincouvert ad libitum.
1 glas portvin, sherry eller Muscat.

Kaffe/te med kroferiechokolade/kransekagekonfekt.
Ønsker man 1 glas cognac eller likør tillæg på (30 kr.).
øl, vand og vin.

Natmad:
Hønsekødssuppe med boller og flütes.
Kroens hjemmelavet biksemad med Bearnaise sauce,
rødbeder & rugbrød.
Croissant med hønsesalat, bacon og pynt.

Kr. 538,- pr. couvert (ved min. 10 pers.)

Hotel Gjerrild Kro, fest, menu, fisk

Den gode festmenu 2017

Velkomstdrink:
Kirr Royale & snacks.

Forretter:
Serveret på salatbund en symfoni af varmrøget laks,
lakseroulade, kæmperejer, lime & flütes.
Hønsesalat på ananas med bacon og flütes.
Flettet rødtungefilet med rejer, asparges,
rygeostecreme & flütes.
Indbagt kulmule på salat m/ kold dildsauce.

Hovedretter:
Sprængt glaseret svinekam med ristede rodfrugter,
syltede tomater, hvide kartofler & sur-sød-sauce.
Kalvesteg som vildt, fuglereder m/ waldorfsalat,
hvide kartofler, rødvinsmarineret pærer, spinat souffle,
surt, sødt & flødesauce.
Lammeryg med bønnesalat, ovenbagte kartofler, mintgele,
gulerodsstrimler, surt og sødt.

Desserter:
Rubinsteinerkage med små vandbakkelser.
Mangofløderand med frugtpure.
Lakrids creme brule’ med rørt vaniljeis og frugter.

Vincouvert ad libitum.
1 glas portvin, sherry eller Muscat.

Kaffe/te med kroferie chokolade/kransekagekonfekt.
Tilkøb af 1 glas cognac eller likør (3o kr.)
Øl, vand og vin.

Natmad:
Æggekage med tomat, purløg, røget bacon,
rugbrød & rødbeder.
Kartoffel/ porresuppe m/ flütes.
Hotdogs ad libitum med tilbehør.

Kr. 598,- pr. couvert (ved min. 10 pers.)

Hotel Gjerrild Kro, Slotsmenu, selskaber

Den super festlige 5 retters 2017

Velkomstdrink:
Champagne & snacks.

Forretter:
Laksefarseret rødtungefilet garneret med kæmperejer & brød.
Pestobagt laks & brød.
1/2 hummer med hjemmerørt hvidløgssmør & brød.
Krebsesalat eller hønsesalat i rugbrødsskaller.

Mellemretter:
Petit foie grais med æble, appelsin & nødder.
Melon med symfoni af røget dyrekølle og parmaskinke.
Tapastallerken med små lækkerier.

Ganefrisker:
Champagne eller frugtsorbet.

Hovedretter:
Langtidsstegt krondyr ryg med vildtsalat, ovnbagte rodfrugter,
små smørstegte petitkartofler & skysauce.
Helstegt oksemørbrad med ovnbagte peberfrugter, rødløg, svampe
& pebersauce.
Farseret unghanebryst m/ salat & grøntsagsterrine, kartoffelkage &
skysauce.

Desserter:
Nøddekage med rørt is smagt til med rom, stykker af Toblerone,
samt frisk frugt.
Nøddekurv med frugter & is.
Chokoladefondant med ananas carpaccio.

Den super festlige vincouvert ad libitum.
Hvidvin: Riesling.
Rødvin: Ripasso.
Rose: Torres Mas Rebell.
1 glas portvin, sherry eller Muscat.

Kaffe/te med kroferie chokolade/kransekagekonfekt.
Tilkøb af 1 glas cognac eller likør.
Øl, vand og vin.

Natmad:
Oste-/pølsebord ned diverse brød.
Oksehalesuppe med div.
Bacontærte med salat & brød.

Kr. 698,- pr. couvert (ved min. 10 pers.)

Hotel Gjerrild Kro, seniorfest, menu, fest

Seniorfesttilbud i 2017

For seniorer fra søndag til torsdag:

Velkomstdrink:
Kir Royal Jubilæum.

Forretter:
Gjerrildbugtens fisketallerken,
eller
Alt godt fra skoven.

Hovedretter:
Ungkvægs culotter med waldorfsalat, løg,
rodfrugter, petitkartofler & sauce.
Eller
Sprængt andebryst eller sprængt svinekam med strimler af
gulerødder, kartoffelkage, frossen peberrodstoppe,
syltede tomater & skysauce.

Desserter:
Blommetrifli,
eller
Mandelfløderand med abrikossauce.

Øl, vand &Vin ad libitum
under middagen.
Kaffe/te med kransekage.

Kun 425,- pr. couvert.
(af 5 timers varighed og min. 10 pers.)

Konfirmation, Hotel Gjerrild Kro, menu, fest

Konfirmations menu 2017

Forretter:
Stjerneskud med 2 x stegt filet, rejer & dressing.
Tarteletter med høns i asp.
Tunmousse garneret med rejer, asp. og flütes.

Hovedretter:
Helstegt krydderkam med svær, fyldt tomat, gulerodsstrimler,
kartoffelkage, bernaisesauce & grøn salat.
Farseret kalkunbryst med grøntsagsterrine,
smørstegte kartofler, nøddesalat & kryddersauce.
Kalvesteg med spinatsouffle, bagte peberfrugter,
petitkartofler & svampesauce.

Desserter:
Isbar med 3 slags is, chokoladesauce & dip.
Lune pandekager med is & frugter.
Lakrids creme brule’ med appelsinsorbet.

Natmad:
Hotdogs med det hele.
Hjemmelavet pizza.
Små frikadeller/ hot wings med
hjemmelavet kartoffelsalat.

Kr. 368,- pr. couvert (eksl. drikkevarer)

Ønskes dette som helaftens arr.
m/velkomstdrink,
vincouvert.
Kaffe m/ chokolade og konfekt.
Øl, vand og vin, tillæg på 255,- pr. couvert.

 

Hotel Gjerrild Kro, fest, menu     Hotel Gjerrild Kro, fest, menu, fisk     Hotel Gjerrild Kro, fest, menu, frugt

Tilbud 2017

Sammensæt selv menuen til festen

Supper

1.   Klar suppe med boller og flütes……………………………………. 69.-

2.   Legeret aspargessuppe med boller og flütes………………….. 69.-

3.   Kartoffel/porresuppe med brødcrottons………………………. 69.-

4.    Løgsuppe med ostegratineret brød……………………………….69.-

5.   Italiensk  Ministrone…………………………………………………….69.-

6.   Mulligatawny suppe (Carry)………………………………………… 69.-

 

For- og mellemretter

7.   2 tarteletter med høns i asparges……………………………….….69.-

8.   Muslingeskal med høns og asparges……………………………. 69.-

9.   Hjemmelavet hønsesalat med flutes…………………………….. 69.-

10. Indbagt laks med flødestuvet spinat…………………………….. 69.-

11. Muslingeskal med dampet fisk, garneret med rejer

og caviar………………………………………………………………………… 79.-

12. Lakseroulade med krebs og flütes……………………………….. 79.-

13. Rejecocktail med dressing apart og flütes…………………….. 79.-

14. Fersk røget laks svøbt om melon med flütes…………………. 79.-

15.  Stjerneskud……………………………………………………………….. 89.-

 

Hovedretter

16. Helstegt svinekam med hvide kartofler, rødkål,

Pariserkartofler, surt og sødt-,1/2 æble……………………………..  149.-

17. Gammeldaws flæskesteg med hvide kartofler, rødkål,

Pariserkartofler, surt og sødt, 1/2 æble………………………………. 149.-

18. Svinekam stegt som vildt med hvide kartofler, 1/2 æble,

fuglereder med waldorfsalat, bønner, surt og sødt………………. 159.-

19. Sprængt svinekam med årstidens grøntsager,

hvide kartofler og dildsauce……………………………………………….. 149.-

20. Lun glaseret skinke med salat, tomat og

flødekartofler…………………………………………………………………….. 131.-

21. Gammeldaws kalvesteg med årstidens grøntsager,

surt, sødt, hvide kartofler og skysauce………………………………….. 169.-

22. Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, pære,

fuglereder med waldorfsalat, bønner, surt og sødt…………………. 179.-

23. Gammeldaws oksesteg med årstidens grøntsager,

glaserede løg, surt, sødt og hvide kartofler…………………………….. 169.-

24. Kalvefilet med kartoffelkage, pastasalat, 1/1 tomat

og Choronsauce…………………………………………………………………… 179.-

25. Helstegt oksemørbrad med bagte peberfrugter, sauteret rødløg,

salat, krydderkartofler og pebersauce …………………………………… 229.-

26. 1/1 Poussin med smørstegte kartofler, vildtsalat,

spinatterrin og skysauce ……………………………………………………….. 179.-

27. Gammeldaws andesteg med rødkål, brunede og

hvide kartofler, franske kartofler, surt og sødt………………………….. 159.-

28. Krondyrryg m/ brunede & hvide kartofler, pære,

fuglereder m/waldorfsalat, bønner surt & sødt…………………………. 209.-

29. Krondyrkølle m/ brunede & hvide kartofler, pære,
bønner, fuglereder m/ waldorfsalat surt & sødt…………………………189.-

 

Desserter

30. Diverse fromager / fløderande med tilbehør………………………… 63.-

31. Rubinsteinkage………………………………………………………………….. 69.-

32. Karamelrand med pære og cognaccreme……………………………… 69.-

33. Islagkage………………………………………………………………………….. 60.-

34. Kejserinde-ris med abrikossauce………………………………………… 73.-

35. Nøddetærte m / frugt & is………………………………………………….. 79.-

 

Natmad

36. Diverse supper efter eget ønske………………………………………….. 69.-

37. Italiensk pølse- og ostebord (med 8 ting)

samt brød & smør………………………………………………………………. 89.-

38. Pålægsbord med lun leverpostej, brie, druer,

brød & smør………………………………………………………………………. 89.-

39.  Frikadeller med kold kartoffelsalat… ………………………………… 67.-

 

Frokostretter

40. Forloren skildpadde……………………………………………………….. 129.-

41. Skipperlabskous……………………………………………………………… 129.-

42. Vildtragout…………………………………………………………………….. 129.-

43. Gule ærter……………………………………………………………………… 129.-

44. Beuf Lindstrøm……………………………………………………………… 129.-

45. Karbonader m/stuvet ærter og gulerødder……………………….. 129.-

46. Dansk beuf……………………………………………………………………. 129.-

 

(Priserne er gældende pr. 01.01.2017 ret til ændringer forbeholdes)

Vi har sammensat 5 forslag til buffet:

Kromandens Tapasbuffet
Lakseroulade m/ lime & rogn.
Kæmperejer m/ sur-sød sauce.
Hellefisk på salat m/ mild karrydressing.
Kartoffelbåd m/røget dyrekølle & flødepeberrod.
Landskinke på melon.
Lun frikadellespyd.
Lun marineret kyllingespyd.
Lun baconpølse. Ost & druer.
En lille kage.
10 små lækre varme og kolde ting efter kroens valg…………………….kr. 180,- pr. pers. (245,- på kroen)

Krokonens hygge menu:
Pandestegt petitfilet med remoulade og citron.
Lun laksetærte med salat & dressing.
Kyllingebryst i druesauce.
Bresaola med røræg og spinat.
Gammeldaws frugtsalat……………………………………………………………kr. 208,- pr. pers. (278,- på kroen)

De unges foretrukne:
Tunmousse med div.
Pandestegt petitfilet med remoulade og citron.
Rosa stegt culottesteg med salat.
Små frikadeller og hjemmelavet kartoffelsalat.
Chokoladekage og is…………………………………………………………………kr. 198,- pr. pers. (263,- på kroen)

Festmenu 1:
Kold dampet laks med rejer og asparges.
Rejemousse med skaldyr og citron.
Røget dyrekølle med røræg.
Kalvefilet med salat og flødekartofler.
Frugttærte med creme fraiche……………………………………………………kr. 258,- pr. pers. (323,- på kroen)

Festmenu 2:
Fiskeanretning med tunmousse, rejer, citron og dressing.
Varm røget laks med rygeostecreme.
Chili/ vanilje marineret skinke med salat og flødekartofler.
2 tarteletter med høns i asp.
Gammeldaws æblekage med makron og flødeskum……………………..kr. 218,- pr. pers. (283,- på kroen)

Tillæg for brød & smør……………………………………………………………….kr. 20,- pr. pers. ud af huset.

Diverse:
Smørrebrød……………………………………………………………………………….kr. 29,-
Snitter……………………………………………………………………………………….kr. 22,-
Håndmadder……………………………………………………………………………..kr. 26,-
Sandwich…………………………………………………………………………………..kr. 22,-
Jægerpakke (3 x 1/2 + 1/2 med ost)………………………………………………kr. 58,-

Hotel Gjerrild Kro, vine og drikkevarer, fest,

VINE OG VELKOMSTDRINKS.

 Aperitif

Dubonnet……………………………………………………….glas           34.00

Martini Rosso……………………………………………….. glas           34.00

Martini Bianco………………………………………………..glas          34.00

Martini Dry…………………………………………………….glas           34.00

Martini Dry med Gin………………………………………. glas           50.00

Kirr: Creme de Cassis + tør hvidvin…………………..glas          38.00

Kirr: Creme de Cassis + mousserende………………..glas        42.00

Hvidvin…………………………………………………………..glas           40.00

Sherry…………………………………………………………….glas           34.00

Champagne …………………………………………………… glas           52.00

Lille fugl (vodka, banan likør, juice)…………………..glas           52.00

Ferskenvin…………………………………………………….. glas           34.00

Asti Spumante………………………………………………… glas           34.00

Børnechampagne…………………………………………….. glas           18.00

 

Husets Hvidvin

Husets Hvidvin……………………………………………… glas           58.00

Husets Hvidvin……………………………………………… 1/2 fl.         108.00

Husets Hvidvin……………………………………………… 1/1 fl.         220.00

 

Husets Rosé

Husets Rosévin……………………………………………… 1/1 fl.      230.00

 

Husets Rødvin

Husets Rødvin………………………………………………. glas          58.00

Husets Rødvin………………………………………………. 1/2 fl.      108.00

Husets Rødvin………………………………………………..1/1 fl.       220.00


Alkoholfri vin

………………………………………………………………………1/1 fl.      220.00

 

Dessertvine:

Muscato d Asti, Cuveé les Amours,

Muscat de Beaumes de Venise.

………………………………………………………………….. glas          34.00

 

Portvin                                                                

………………………………………………………………….. glas          34.00

 

Madeira

………………………………………………………………….. glas          34.00

 

Sherry

………………………………………………………………….. glas          34.00

 

Vermouth

………………………………………………………………….. glas          34.00

 

Cognac & likør

………………………………………………………………….. glas          38.00

 

Diverse

Øl…………………………………………………………………………….. 29.00

Vand…………………………………………………………………………. 24.00

Kaffe/The…………………………………………………………………… 33.00

Isvand ad libitum…………………………………………………………. 15.00

DSC_3723     Hotel Gjerrild Kro, duge, farver, fest,     Hotel Gjerrild Kro, fest, duge, farver 

Farver på duge og servietter

Hvide…………………………………………………. Duge og servietter

 

Gl. Rosa……………………………………………… Duge og servietter

 

Lyseblå………………………………………………. Duge og servietter

 

Mørk blå…………………………………………….. Duge og servietter

 

Terracotta…………………………………………… Duge og servietter

 

Beige………………………………………………….. Duge og servietter

 

Lys gul……………………………………………….. Duge og servietter

 

Grå……………………………………………………. Duge og servitter

 

Olivengrøn………………………………………….. Duge og servietter

 

Bourdux……………………………………………… Duge og servietter

 

Elfenben……………………………………………… Duge og servietter

 

Tobacco………………………………………………. Duge og servietter

 

BORDOPSTILLINGER

Lille sal:

tallene angiver max. antal personer

Evt. runde borde til 36 pers.

bord

    Store sal: 

Skærmbillede 2014-11-12 kl. 23.08.03

Eksempler på bordopdækning:

Mindre arrangement i krostuen.

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, fest, krostuen

Barnedåb i den lille sal/restauranten.

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, barnedåb, lille sal, restauranten 

Fest i festsalen/store sal.

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen

Runde borde i festsalen/store sal.

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen, runde borde

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen, fest

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen, fest

Store sal/festsalen.

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen

Hotel Gjerrild Kro, bordopdækning, festsalen, fest

Huskeliste:

 Musik

Blomster

Menukort

Bordkort

Fotograf

Bustransport

Værelsesreservation

Lokalereservation

Vine og menu

Duge og servietter

Bordopstilling

Lys

Musik: 

Martin Christensen……… 86 41 67 01

Jørgen Winther…………… 86 47 91 73

Lehman & Møller Band… 86 41 67 35

(kun efter spisning)

Lasse Svendsen…………… 86 41 46 75

Rene Eriksen………………. 86 82 03 76

Jesper……………………….. 86 37 96 47

John P………………………. 86 39 44 68

Jørgen……………………….. 86 40 51 30

Leo Jakobsen………………. 86 41 79 15

Gunnar’s musik (1)………. 86 41 17 08

Bjarne Nielsen (1)………… 86 28 10 46

Lars Ginge Skov (1)……… 86 43 37 08

Flemming Sørensen (1)…. 22 51 54 92

Gert + Gitte (2)……………. 86 17 79 76

Torben Meldgård…………. 86 37 93 75

Axel Boel……………………. 86 96 90 08

A. Berentz(1)………………. 86 95 15 22

Lars Svendsen…………….. 86 12 42 61

Evald & Hans Ole(2)…….. 98 62 43 77

…………………………………. 98 62 22 09

Lars D. Velling……………. 86 68 80 52

Christian Langvad……….. 86 27 46 74

Harry Brøndum…………… 86 41 04 32

Asker Juul…………………. 40 54 38 65

Allan Aabenhus ( 1)……… 22 98 22 96

Kirsten’s Musik…………… 86 99 11 44

Henning Sjøkvist…………. 86 28 37 29

Preben B. Gade……………. 75 71 00 92

Panduro (1)………………… 86 81 12 60

Peter spillemad (1)………. 40624710

Søren Krause (1)………….. 86 99 52 38

Christoffersen (1)…………. 86 44 19 56

John Klemen (2)………….. 86 47 64 06

Jens Chr. Sørensen………. 86 82 91 55

Blue Heaven…………………. 64 43 34 22

Jens R. (2)………………….. 98 57 42 54

Linie 2………………………. 86 88 84 57

………………………………… 86 61 27 17

Torben Sander (4)………… 86 12 64 01

Jørgen Sølvsten…………… 86 96 69 79

Bettina Wulf……………….. 86 39 63 80

Erik Højholt (1)…………… 86 41 30 53

Lasse (1)……………………. 86 32 69 07

Night Service (2)………….. 75 61 17 58

Knud Timm (1)……………. 86 41 17 51

K.E. Grønbech (2)/(5)……. 86 99 36 70

Per og Jan……………………………. 75 55 50 59

…………………………………………….. 75 33 16 02

Johannes Ostenfeldt (1)……… 86 31 66 03

Erling Jacobsen…………… 86 24 19 27

Mogens Dam……………… 86 47 79 30/

………………………………… 30 86 98 92

Henning Pedersen……….. 86 67 16 26

Mogensen & Sax………….. 86 38 69 09

Bent Hartung.. 29616788 /74 71 61 88

Lasse Offenbach………….. 86 41 46 75

………………………………… 40 33 53 41

Erik Sletting (1)…………… 86 93 02 02

Thomas W. (1)…………….. 86 19 14 12

Uptown (Tim)……………… 86 99 69 64

Lars…………………………..  75 72 05 97

Mus & Mænd ( Irma)….   86 33 25 85

(Violin, fløjte, harmonika, bas, guitar, vokal).

 

Rammen om deres kursus i 2017

Vi kan tilbyde:

Lokaler med plads til både små og store kurser. I år 2000 restaurerede vi fru Scavenius’ gamle gildesal, som i dag kaldes Langstuen. Det er et separat kursuslokale på kroens grund. Af AV-udstyr kan vi tilbyde overhead projektor med lærred, whiteboard, flipover, samt video og TV. Evt. andet udstyr kan arrangeres.
Kroen har 19 værelser, har de brug for flere kan dette aftales.

Dagskursus:
Formiddagskaffe/te med rundstykker eller kage, frokostanretning med 1 øl/vand, samt eftermiddagskaffe/te med kage, isvand & frugt i plenumlokalet.
Pris pr. person………………………………………………………………….kr. 358,00

Kursus med overnatning og fuld forplejning:
Morgencomplet, formiddagskaffe/te med kage, frokostanretning med 1 øl/vand, eftermiddagskaffe/te med kage, samt 2-retters menu med kaffe, isvand og frugt i plenumlokalet.
Pris pr. person i dobbeltværelse………………………………………….kr. 800,00
Tillæg for enkeltværelse……………………………………………………..kr. 150,00

Ekstra tilkøb:
Morgencomplet…………………………………………………………………kr. 100,00
Natmad………………………………………………………………………..fra kr. 68,00
Frokost…………………………………………………………………………fra kr.158,00
3 retters-menu………………………………………………………………fra kr. 228,00
Kaffe m/brød…………………………………………………………………fra kr. 48,00